Tabeller med SpuQ app

Gange-app, lær tabellerne

Denne app er baseret på de ting, vi har lært på denne hjemmeside. Øvelserne er sammenlignelige og er en innovativ måde at lære tabeller på. Med denne app er det nemt at holde styr på dine fremskridt. Dette hjælper meget, når du lærer tabellerne.

- 5-trins plan
- Forskellige øvelser og hastighedsprøver
- Vind medaljer og diplomer
- Hold styr på dine fremskridt

Download gratis nu!

Download gratis nu! ios Download gratis nu! Android


Gange-app eksempel 1Gange-app eksempel 2Gange-app eksempel 3

Tabellære med SpuQ app’en til iPhone, iPad og Android er for enhver, der vil lære tabellerne ordentligt. Der er mange forskellige måder, hvorpå man kan øve sig på tabellerne. Forskellige niveauer af tabeldiplomer kan også opnås. Denne pædagogiske tabeløvelses-app vil virkelig hjælpe dig med at gøre fremskridt. Fordelen ved tabeløvelses-appen er, at dine scorer kan gemmes, så du kan følge dine fremskridt.

Hvordan virker den?

Denne tabel-app indeholder forskellige måder man kan øve tabeller på. 5-trins tabellæremetoden, diplomerne, hastighedsprøverne og 1 mod 1 udfordringen. Med hver øvelse kan du vinde stjerner. Stjernerne er synlige i menuerne, så det er nemt at se dine fremskridt.

5-trins tabellæremetoden er en struktureret måde at lære tabellerne på. Vi starter med det grundlæggende. Først skal du læse tabellen. Så får du nogle nemme øvelser, og til sidst skal du bestå den endelige prøve for at få et diplom.

Lær tabeller sammen med vores maskot SpuQ.

Denne uddannelses-app er på engelsk.

Reklame:
pin it