Velkommen til Gangetabeller.dk

Gangetabeller.dk er en selvstændig, lærerig og gratis hjemmeside for børn, lærere og forældre.

“Børn lærer bedre, når de har det sjovt. De lærer også bedre, når de får lov til at øve ny viden gentagne gange. Gangetabeller.dk gør dette muligt både i skole og derhjemme.”

Gangetabeller.dk giver børn muligheden for at lære online gennem sikre, sjove og engagerende spil og aktiviteter.

Vi byder på fantastiske og lærerige online ressourcer til læring af gangetabeller. Denne hjemmeside er gratis at bruge, fordi vi mener, at alle skal have adgang til gratis læring.

Gangetabellerne er en af de basale kompetencer, der skal bruges til matematik på højere niveau og til matematik på videregående uddannelser, og derfor er det vigtigt at lære gangetabellerne.

Vi arbejder sammen med lærere, forældre og uddannelsesspecialister inden for matematik og e-lærings professionelle for at skabe det bedste lærerige materiale og give dig og dine elever adgang til høj kvalitet, gratis undervisning og læringsressourcer.

Gangetabeller.dk er en del af BVK Productions, som er en digitalt uddannelsesvirksomhed med det mål at lave sjove og effektive måder hvorpå, man kan træne matematik. BVK Productions er grundlagt af to brødre (Ruben & Daniel) i 2005, med det mål at skabe kvalitetsindhold, der er sjovt og meningsfyldt.

Gangetabeller.dk er støttet af ansvarlige annoncører, der gør, at vi kan levere fantastisk lærerigt materiale til børn, uden at det koster penge for skoler eller forældre.

Venligst anvend kontaktformularen, hvis du har nogle spørgsmål, kommentarer eller anmodninger.