Gangespil


Hastighedsprøve og diplom for tabeller.:
Hastighedstest Diplom 100 sekunder 1 minute test

Leg og lær

Her kan du lære alle gtabellerne på en interaktiv måde. Tilføjelse af et spilelement med gratis gangespil gør det mere sjovt at øve sig. Dette er en god variation i forhold til hastighedsprøven, tabeldiplomeet og øvelser i skolen med en forstærkende læringseffekt.

Ved hjælp af disse pædagogiske gangetabel spil kan du lave nogle ekstra øvelser for at lære alle tabellerne godt. Disse spil er her med formål at lære de tabeller, der læres i grundskolen. Så du kan spille 1-, 2-, 3-, 4-, 5-, 6-, 7-, 8-, 9-, 10-, 11- og 12-gangespil. Disse gratis tabelspil til børn er lavet for at gøre læren mere sjov og interaktiv. Fokus er ikke kun på at øve sig, men også at lege. Fordelen er, at du leger og lærer. Du husker dem bedst ved at gentage dem ofte. Det er godt at øve sig 10 minutter om dagen og dermed opnå det bedste resultat ved gentagelse. Dette forbedrer børnenes matematiske viden om faktorer og gangestykker.

Disse matematikspil er gode til at hjælpe med at lære tabellerne. Dette er en smuk tilføjelse til grundskoleundervisning og et godt fundament for matematikopgaver i gymnasiet. Ved at øve dig godt og regelmæssigt kan du overraske din lærer i klassen med gode svar!

De tilgængelige tabelspil er for eksempel 'tabelkat' og 'tabelhukommelse’. I kattespillet skal man indsamle legetøj og ting til katten. Dette kan opnås ved at hoppe til de rigtige platforme, men selvfølgelig skal du regne regnestykkerne ud for at finde den rigtige platform.

I hukommelsesspillet kan du spille hukommelse med regnestykkerne og svarene. Du kan spille med 1 eller flere tabeller ad gangen. Det der er rart er, at man kan spille 1 mod 1. På den måde kan du spille mod din klassekammerat, ven eller spille mod din lærer.


pin it