Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse og erklæring om personlige oplysninger generel version

Gangetabeller.dk er en hjemmeside der er oprettet til at hjælpe med at lære og øve tabeller. Gangetabeller.dk påtager sig intet ansvar for direkte eller indirekte skader forårsaget af informationer på denne hjemmeside, uanset om den tilbydes af tredjeparter eller i form af indhold i e-mailmeddelelser. Gangetabeller.dk redaktørerne kan ikke under nogen omstændigheder gøres ansvarlige for forkert anvendelse af de tjenester der tilbydes.

Login personlige oplysninger

For at gemme dine resultater, skal du oprette en konto. Hjemmesiden kan også bruges uden en konto, men så bliver dine resultater ikke gemt. Du kan logge på med kontoen og se de medaljer, du har vundet, og de diplomer du har fået. Du vil også blive bedt om din forældres eller lærers e-mailadresse. E-mailadressen vil kun blive brugt til at sende din adgangskode til, hvis du har glemt den. Du er ikke forpligtet til at oplyse en e-mailadresse, men uden e-mailadressen kan vi ikke sende din adgangskode, når du har glemt den.

Login databeskyttelse

Erklæring om personlige oplysninger

Der kan ved enhver annoncering på Gangetabeller.dk eller Gangetabeller.dk’s partnere forekomme brug af cookies til at forbedre kvaliteten af ​​reklamekampagnerne. Disse cookies giver dem mulighed for at holde styr på, hvilke af de hjemmeside du besøger de reklamerer på. Downloads fra denne hjemmeside er på egen risiko. Vi kan ikke holdes ansvarlige for skader forårsaget af brug, download, opkald og/eller installation. Gangetabeller.dk forbeholder sig ret til at ændre denne erklæring for personlige oplysninger. Enhver ændring vil blive offentliggjort på denne side. Lovgivningen vedrørende internettet og applikationer ændrer sig konstant, og det er ikke altid helt klart, hvad der er og ikke er tilladt, og der er ofte plads til individuel fortolkning. Derfor er det muligt, at der - på trods af vores betræbelser og hæderlige hensigter - findes indehavere af ophavsrettigheder, som er af den opfattelse, at hans/hendes rettigheder bliver krænket. I så fald bedes du kontakte os ved at skrive til os via vores kontaktformular.