Opgaveark til 1-gangetabellen


Se opgaveark

Se opgaveark

Se opgaveark

Se opgaveark

Gratis opgaveark til 1-gangetabellen

Her finder du forskellige opgaveark til 1-gangetabellen med sjove øvelser. De forskellige øvelser er blevetudarbejdet, så eleverne kan øve og huske tabellerne. Eleverne kan lave øvelser ved at tegne en linje fra spørgsmålet til det rigtige svar og besvare blandede opgaver i rækkefølge. Ud over online øvelser, er det også en god ide at udregne gangestykker på papir.

Helt generelt starter man med at lære 1-gangetabellen i klassen, og det kan gøres nemmere ved hjælp af 5-trins planen og med støtte fra øvelsesark. Når eleverne har lært det 1-gangetabellen, går de videre til 2-gangetabellen. Hvis du lærer denne tabel med nummerlinjen, vil du gradvist foretage spring af 1. Disse opgaveark er specielt velegnet til 2. og 3. klasse.

Gangetabellerne er grundlaget for mere omfattende regnestykker og den generelle matematikforståelse. De øvelser, der tilbydes her, er velegnede til matematikundervisning i folkeskolen. Disse gratis opgaveark til 1-gangetabellen kan du udskrive eller downloade (i PDF-format), og de er specielt rettet mod elever i folkeskolen. Du kan også bruge opgaveark-generatoren til selv at skabe gange-opgaveark. Disse matematikopgaveark genereres tilfældigt og giver derfor endeløse mængder af øvelsesmateriale, som du kan bruge hjemme eller i klassen.

Reklame:
pin it