Opgaveark til 10-gangetabellen


Se opgaveark

Se opgaveark

Se opgaveark

Se opgaveark

Gratis opgaveark til 10-gangetabellen

10-gangetabellen er ofte en af de første tabeller en elev skal lære. Naturligvis stiller vi fremragende gratis opgaveark til rådighed til 10-gangetabellen. For mange lærere er disse opgaveark en del af deres lektionsplan. Selvfølgelig kan du også udskrive dem og tage dem med dig hjem og forberede dig på fremtidige matematik lektioner.

Svarene til 10-gangetabellen er forholdsvis lette. Du skal bare tilføje et 0, og du har svaret. For eksempel 4 x 10 = 40. Her har du 4, som du så blot tilføjer et 0 til for at få svaret, som er 40. Det samme gælder for fx 7 x 10 = 70. Her har du 7, som du så tilføjer et 0 til, for at få svaret.

Gangetabellerne er grundlaget for mere omfattende regnestykker og den generelle matematikforståelse. De øvelser, der tilbydes her, er velegnede til matematikundervisning i folkeskolen. Disse gratis opgaveark til 1-gangetabellen kan du udskrive eller downloade (i PDF-format), og de er specielt rettet mod elever i folkeskolen. Du kan også bruge opgaveark-generatoren til selv at skabe gange-opgaveark. Disse matematikopgaveark genereres tilfældigt og giver derfor endeløse mængder af øvelsesmateriale, som du kan bruge hjemme eller i klassen.

Reklame:
pin it