Opgaveark til 2-gangetabellen


Se opgaveark

Se opgaveark

Se opgaveark

Se opgaveark

Gratis opgaveark til 2-gangetabellen

Udskriv eller download det gratis opgaveark til 2-gangetabellen. Disse er specielt udarbejdet til elever i folkeskolen, så de kan øve og huske gangetabeller. Disse opgaveark er en del af mange læreres regelmæssige lektionsplaner. Samtidig er disse matematikopgaveark til børn også nyttige i hjemmet til at øve eller til repetere, hvis der er brug for mere hjælp.

Denne 2-gangetabel er 2. tabel, du lærer efter 1-gangetabellen. Efter 2-gangetabellen går du ofte videre til 10- eller 5-gangetabellen. Hvis du øver 2-gangetabellen med nummerlinjen, kan du gradvist foretage spring af 2: 2, 4, 6, 8, 10 osv. Tricket her er at udelade et tal hver gang. Dette kan hjælpe dig med at huske svarene eller hurtigt tjekke, om du havde ret.

Gangetabellerne er grundlaget for mere omfattende regnestykker og den generelle matematikforståelse. De øvelser, der tilbydes her, er velegnede til matematikundervisning i folkeskolen. Disse gratis opgaveark til 1-gangetabellen kan du udskrive eller downloade (i PDF-format), og de er specielt rettet mod elever i folkeskolen. Du kan også bruge opgaveark-generatoren til selv at skabe gange-opgaveark. Disse matematikopgaveark genereres tilfældigt og giver derfor endeløse mængder af øvelsesmateriale, som du kan bruge hjemme eller i klassen.

Reklame:
pin it