Opgaveark til 7-gangetabellen


Se opgaveark

Se opgaveark

Se opgaveark

Se opgaveark

Gratis opgaveark til 7-gangetabellen

Her finder du et stort antal opgaveark til 7-gangetabellen, som du kan udskrive. Disse opgaveark er udarbejdet af lærere og er rettet mod elever i folkeskolen til optimalt at øve matematikproblemer. Gangetabeller er en vigtig grundlæggende færdighed. For mange skoleelever er 7-gangetabellen en af de sværeste tabeller. Der er dog ingen grund til bekymring. Disse opgaveark vil hjælpe dig med at lære tabellen udenad på ingen tid.

Når du har lært 7-gangetabellen udenad, kan du bruge tabeller, du allerede er kender til at gøre tingene lettere. Hvis du for eksempel vender tallene om i de tabeller, du allerede kender, har du hurtig flere svar på 7-gangetabellen. 4 x 7 er det samme som 7 x 4. Begge giver 28. Denne strategi gør det nemmere at øve 7-gangetabellen. Du kan derefter lære de andre gangestykker udenad ved at repetere og bruge opgavearkene.

Gangetabellerne er grundlaget for mere omfattende regnestykker og den generelle matematikforståelse. De øvelser, der tilbydes her, er velegnede til matematikundervisning i folkeskolen. Disse gratis opgaveark til 1-gangetabellen kan du udskrive eller downloade (i PDF-format), og de er specielt rettet mod elever i folkeskolen. Du kan også bruge opgaveark-generatoren til selv at skabe gange-opgaveark. Disse matematikopgaveark genereres tilfældigt og giver derfor endeløse mængder af øvelsesmateriale, som du kan bruge hjemme eller i klassen.

Reklame:
pin it