Opgaveark til 8-gangetabellen


Se opgaveark

Se opgaveark

Se opgaveark

Se opgaveark

Gratis opgaveark til 8-gangetabellen

Vil du øve dig på 8-gangetabellen? Denne side indeholder forskellige opgaveark til 8-gangetabellen, som du kan udskrive gratis. Klik på øvelsesarkene for at få vist dem mere detaljeret og derefter udskrive dem. Disse regneark giver mange forskellige muligheder for at lære og repetere tabeller på.

Som med de andre gangetabeller kan du til 8-gangetabellen bruge flere af de andre gangetabeller, som du allerede har lært. Denne gangetabel vil være en af de sidste, du skal lære. Det betyder, at der kun er et par regnestykker, du endnu ikke har lært udenad. Under alle omstændigheder er et af de vanskeligste regnestykker 8 x 7 = 56. Så tag et hurtigt kig på regnestykket nu, og kom godt i gang! Hvis du vil lære at huske tabellerne udenad, er det vigtigt at huske de fulde regnestykker og ikke kun svarene. Hvis du øver tabellerne ved at sige dem højt, skal du altid sige 1 x 8 = 8, 2 x 8 = 16 osv. Og ikke kun 8, 16, 24 osv. Hvis du siger tabellerne højt, kan du huske dem meget hurtigere. Dette giver dig også mulighed for at ændre tallene i regnestykket, hvilket igen hjælper dig med at huske andre gangetabeller.

Gangetabellerne er grundlaget for mere omfattende regnestykker og den generelle matematikforståelse. De øvelser, der tilbydes her, er velegnede til matematikundervisning i folkeskolen. Disse gratis opgaveark til 1-gangetabellen kan du udskrive eller downloade (i PDF-format), og de er specielt rettet mod elever i folkeskolen. Du kan også bruge opgaveark-generatoren til selv at skabe gange-opgaveark. Disse matematikopgaveark genereres tilfældigt og giver derfor endeløse mængder af øvelsesmateriale, som du kan bruge hjemme eller i klassen.

Reklame:
pin it