Figo and Friends

Figo har mistet alle sine venner under en gemmeleg. Du skal hjælpe Figo med at finde alle vennerne!

Besvar alle spørgsmål for at gå videre til næste niveau. Når du leder efter svaret, skal du sørge for at undgå alle farer og fjender. Du kan slå fjender ved at hoppe på dem. I det sidste niveau kan du redde din ven, men først skal du besejre et stort monster.
Du bevæger dig med pilene, du kan hoppe med CRTL og svare med mellemrumstasten.

Formålet med spillet er at finde og besvare alle spørgsmålene korrekt, og hvis alle besvares korrekt, kan du gå videre til det næste niveau. I løbet af spillet kan du også indsamle mønter og stjerner for at få en højere score. Hvis det bliver for svært, eller hvis du har for lidt tid, kan du også finde hjerter og ure til at få flere liv eller ekstra tid. Dette vil også øge dit erfaringsniveau.

Modstanderne har skjult Figos venner godt i forskellige verdener som slottet, junglen, pyramiderne i Egypten og endda det ydre rum. Der er de sikret med alle former for forhindringer såsom pigge og døre, som du nødt til at finde en nøgle til. Og der er forskellige slags monstre, der flyver rundt som flagermus, spøgelser og rumskibe. Der er også monstre, der går rundt som mumier, svampe og troldmænd. På det sidste niveau i verden er der et mega monster, som du er nødt til at besejre for i sidste ende at frigøre en af dine venner. Når du har befriet en ven, bliver han tilgængelig på vennesiden. Her kan du vælge, hvem du skal lege med. Hav det sjovt med at spille og lære!


pin it