Multiplication Duck

Multiplication Duck skal bruge din hjælp på et nyt eventyr. Under et stormvejr fór Multiplication Duck vild og landede i en fremmed verden. I dette online multiplikationsspil for børn skal du hjælpe Multiplication Duck med at slippe ud af denne verden ved at gennemføre alle niveauerne.

Den eneste måde at gennemføre et niveau på er ved at få den magiske nøgle. Nøglen dukker først op, når du har svaret rigtigt på alle gangestykkerne. Men pas på, hvis du svarer forkert på et gangespørgsmål, skal du starte forfra. Hvis du har nøglen, vil den låste dør åbne sig, og du kan gå igennem. Der er også mange farer i denne verden. Der kan være pigge på gulvet eller i loftet, som du ikke må røre. Eller der kan være insekter under piggene, og piggene sidder somme tider ikke ret godt fast, hvilket gør, at de kan bevæge sig eller falde ned.

Du har i alt 15 sekunder til at gennemføre hvert niveau. Så prøv at lægge en plan på forhånd for, hvilke svar du vil tage, inden tiden løber ud. Når du har svaret rigtigt på alle spørgsmålene, skal du også tage nøglen og gå igennem døren; prøv at tænke det ind i din plan, så bliver det lettere at gennemføre. Dette gratis multiplikations-øvespil er for børn i 4. og 5. klasse. Spil dette eller flere lærerige spil!


pin it