Ubådsregnespil

Beskrivelse af Ubådsregnespillet

Øv regnestykker i havet med dette sjove spil. Forbedr dine matematikfærdigheder ved at udregne summer under vandet. Du kan øve addition, subtraktion, multiplikation, division og blandede regnestykker. Når du har valgt typen af regnestykker, kan du indstille antallet og sværhedsgraden. Alle øvelserne er velegnede til studerende mellem 7 og 11 år.

Når du er i ubåden, kan du begynde at øve dig. Saml to bobler med tal og en boble med et regnesymbol for at skabe et regnestykke. Derefter skal du vælge boblen med det rigtige svar. Saml 12 point i alt for at gennem niveauet.

Hvis du vælger en boble med det forkerte svar, mister du noget af dit helbred. Pas på de farlig fisk under vandet. Hvis en fisk rammer din ubåd, mister du også noget af dit helbred. Når helbredsbjælken er tom, er det spillet slut.

Du kan tjene en diamant og finde mønter på alle niveauer. Mønterne kommer, når dit svar er rigtigt, og du belønnes med en diamant, når du gennemfører niveauet. Du kan i alt tjene 120 diamanter i spillet. Du kan bruge mønterne til at købe nye ubåde i butikken.

Held og lykke med dit undervandseventyr!


pin it