Figo's Factory

Figo fra Figo and Friends hjælper til i Gangetabelsfabrikken i dag. På Gangetabelsfabrikken er der nogle store maskiner, der laver gaver til børn hver dag. Først skal gaverne sorteres i den rigtige leveringskasse. På fabrikken er der kasser, der alle har et nummer på forsiden. Løs gangeopgaven på gaven for at finde ud af, hvilken plads gaven skal ligge på.

Sammen med Figo skal du sørge for, at pakkerne bliver afhentet og kørt til den rigtige læsseplads. Gaverne triller ud af fabrikken på et transportbånd og falder ud af en af de farvede tragte. Prøv at fange gaverne uden at tabe dem. Når du har fanget alle gaverne, skal du gå til sorteringsrummet. Her skal du hurtigt løse summerne og lægge gaverne i den rigtige boks. Når alle pakker er blevet sorteret, kan du hente flere. Når lastbilen er fuld, er arbejdet færdigt, og kasserne kan blive leveret til børnene. Hvis du leverer alle kasserne, får du stjerner, mønter og diamanter. Du kan bruge mønterne til at låse op for nye venner til Figo, som kan hjælpe på gangefabrikken.

På Gangetabelsfabrikken kan du øve dig med gangetabellerne fra 1 til 12. Jo flere tabeller du vælger, desto flere mønter får du på niveauerne. I starten af arbejdsdagen får du hjerter. Forsøg ikke at miste alle dine hjerter, ellers er du nødt til at starte forfra. Hvis du for eksempel taber en gave, mister du et hjerte. Hav det sjovt!


pin it