My Smart Horse

Velkommen til spillet Min Kloge Hest!

Først vælger du en rytter, dernæst en hest. Glem ikke at give din hest et navn! Rid på din hest i forskellige ræs for at øve dig med gangetabellerne én efter én. Eller tilmeld dig turneringen, og rid 15 forskellige steder over hele verden. Saml alle belønningerne, og bliv en sand mester!

For at vinde et heste ræs skal du overhale alle de andre, men det er ikke nemt. Du skal svare på en række multiplikations spørgsmål, samt springe over forhindringer for at nå førstepladsen. Ræset er en kombination af normal ridning og springridning, så du må nok træne en del for at vinde. Ræsene finder sted på jord og græs baner.

Under turneringen rejser du rundt omkring i verden og deltager i velkendte ræs såsom Melbourne Cup, Epsom Derby og det berømte Dubai World Cup.

Stalden er det sted, hvor du holder dine heste sunde og raske, så du sørger for, at de har nok energi til at ride. Du kan passe dine heste med svampe, børster og vand efter ræs. For at sikre dig, at din hest har nok energi, kan du købe mad til den såsom æbler, hø og korn.

Hvis du ønsker at købe noget i butikken, skal du først tjene mønter. Du optjener mønter ved at svare korrekt på spørgsmål, vinde en konkurrence eller låse op for belønninger. Hvis du vil låse op for nye genstande og ting, skal du vinde turneringer på verdenskortet. Så kan du eksempelvis købe en ny saddel, hestesko, et tæppe og meget mere. Held og lykke med dette gratis hestespil, der hjælper børn med at lære matematik på de lavere klassetrin.


pin it