X-mas Times Tables

Spilbeskrivelse

Gør dig klar til et lærerigt eventyr i Xmas Times Tablesnes snedækkede verden. I dette spil er du julemanden, der tager på en mission for at samle alle de glitrende julekugler, som er spredt ud over niveauerne. Men det er sværere, end det lyder!

Prøv at komme sikkert til slutningen af banen ved at hoppe op på platforme og ræse ned ad ramper. Men pas på du ikke falder i det iskolde vand. Ét forkert skridt, og du har tabt.

Vinterlandskabet er fuldt af overraskelser, og nogle er ikke så hyggelige. Pas på farlige snemonstre som gnavne snemænd, kæmpe yetier og flyvende pingviner. De er alle ude på at stoppe julemanden. Du har kun tre liv. Hvis et af monstrene fanger dig, eller hvis du træder forkert, mister du et liv. Hvis du mister alle dine liv, er du færdig og skal starte forfra.

Heldigvis kan du også gøre modstand og kæmpe imod monstrene. For hver 10 julekugler du samler, får du en snebold. Brug sneboldene til at kæmpe imod de iskolde fjender.

Når du tror, at du er nået til enden af et niveau, venter der en ny udfordring. Du skal først løse et eller to gangestykker for at komme til næste niveau. Hop mod blokken med det rigtige svar for at åbne døren til næste niveau. Men pas på – hvis du hopper mod blokken med det forkerte svar, taber du og skal starte forfra.

Med 30 spændende niveauer fordelt på tre forskellige verdener er der ingen ende på eventyrene. En farlig modstander venter på dig ved slutningen af hver verden. Du skal vinde over modstanderen for at komme videre til næste verden. Hyg dig med at spille!


pin it