Gangetabel Rally

Hvordan spiller man Gangetabel Rally spillet?

I Gangetabel Rally spillet deltager du i forskellige rallyer, og du går videre til næste niveau, hvis du opnår gode resultater. Hvert niveau giver dig mulighed for at køre gennem et land. Du starter i Italien og de andre lande er overraskelser.

Det er ikke helt så nemt at komme til det næste land. Først og fremmest er du nødt til at løse alle matematikproblemerne rigtigt for at gøre fremskridt. Det er den grundlæggende betingelse, men selvfølgelig skal du også køre hurtigere end din modstander, ellers kommer du aldrig til næste niveau. Når du har svaret rigtigt på fem eller ti spørgsmål i træk, får du et boost! På vejen vil du også møde forhindringer, som fx. olieudslip og stakke med bjælker. Hvis du hopper over dem, vil de ikke genere dig.

På de fleste niveauer skal du svare på spørgsmål om en gangetabel. Spillet har også specialniveauer, de forskellige gangespørgsmål er blandet, og du skal også svare på flere spørgsmål. Når du har mestret et specialniveau, vil du have tjent 5 stjerner, på et normalt niveau kan du kun tjene 3 stjerner. Du kan i alt tjene 51 stjerner. Held og lykke med at spille gangetabelspillene!


pin it