Sticky Tables

Sådan spiller du Sticky Tables

I dette spil spiller du som en klæbrig slimfigur, der kun kan bevæge sig ved at hoppe. For at hoppe skal du blot trykke på en tast, og jo længere du holder den nede, jo højere hopper du. Dit mål er at navigere gennem forskellige forhindringer i hvert niveau og nå slutningen. Der er mange niveauer i alt, og hvert niveau byder på nye udfordringer og gåder, som du skal overvinde.

Men dette spil handler ikke kun om at hoppe—det er også en engagerende måde at lære på. Når du har gennemført hvert niveau, vil du støde på spørgsmål om gangetabeller. Svarer du rigtigt på dem, får du stjerner, men svarer du forkert, skal du igennem niveauet igen. Optjen tre stjerner ved at svare rigtigt på alle spørgsmål. Du kan vælge, hvilke gangetabeller du vil øve, fra 1 til 12, og skifte mellem dem når som helst, selv på mellemniveau.

Efterhånden som du kommer igennem niveauerne, optjener du mønter, som du kan bruge i butikken til at købe seje skins til din slimfigur. Vælg mellem en række sjove muligheder som en løve, gekko, panda eller endda en drage. Derudover er der særlige skins med højtidstemaer som julemanden eller et uhyggeligt græskar. Hvis du mangler mønter, kan du besvare flere spørgsmål om gangetabellen for at få ekstra mønter. Og hvis du synes, at et niveau er for udfordrende, kan du vælge at løse en quiz for at springe det over. Gør dig klar til at hoppe og springe dig gennem dette spændende og lærerige eventyr.

Dette matematikundervisningsprogram hjælper dig med at lære gangetabellerne online uden et medlemskab. Det hjælper dig med matematik i folkeskolen.

Spilnavigation

I dette spil styrer du slimfigurens spring ved at holde musen eller skærmen på mobilen nede for at oplade dens springhøjde. Timing og præcision er afgørende, når du navigerer gennem forhindringer i hvert niveau.

Oplad – Venstre museknap eller hold skærmen nede


pin it