Multiplication Mage

Velkommen til Multiplication Mage-verdenen, et spændende spil med magi, monstre og multiplikation. Du spiller som en modig tryllekunstner, en lærd udi trolddomskunst, i et rige befolket med ejendommelige skabninger. Finpuds dine magiske evner, undvig dødbringende forhindringer, og vær klogere end monstrøse modstandere med din trofaste tryllestav. Men i denne verden ligger din styrke ikke kun i din magiske dygtighed, det er din evne til at gange, der er dit hemmelige våben.

Ved slutningen af hver bane vil din rejse stoppe op ved Multiplikationsporten. Her vil du blive stillet et eller to multiplikationsspørgsmål. For hvert rigtigt svar åbnes lågen lidt mere. Svar rigtigt på alle spørgsmålene, og du vil få adgang til næste bane. Men hvis du svarer forkert, skal du spille banen igen.

Under hele din rejse vil der være mønter og stjerner, du kan samle i banerne. Og for den skarpøjede tryllekunstner ligger hemmelige områder skjult i hver bane, fyldt med belønninger og fantastiske skatte.

Hver verden i spillet har et nyt tema og nye udfordringer. Begynd din rejse i det grønne Skovrige, en frodig skov, der vrimler med fortryllende væsner og fængslende landskaber. Her lærer du det grundlæggende om dine magiske evner og skærper dine multiplikationsevner.

Når du mestrer Skovriget, vil du vove dig ind i Ørkensands golde vidder; en verden, der vil teste din udholdenhed og mentale smidighed til det yderste. Denne tørre verden er hjemsted for hærdede væsner, og multiplikationsudfordringerne vil blive mere komplekse.

I slutningen af hver verden vil du møde en miniboss, et enormt væsen med unikke evner, der kræver en unik strategi. For at besejre dem skal du bruge din magi og særlige kræfter.


pin it