Times Tables Jump

Spil spillet Table Jumping her, et spændende og lærerigt spil, hvor du skal hjælpe Freddy den grønne terning med at flygte fra laboratoriet. Alle grønne kasser skal slås i stykker for at finde en vej ud af laboratoriet. Du kan kun gå videre til næste niveau, hvor en ny udfordring venter.

Men du skal vide, at kasserne ikke går i stykker så nemt. Du skal hoppe på kassen, indtil tallet på kassen når ned på 0. Kassen går i stykker, når tallet når ned på 0, og så skal du skynde dig at hoppe ned fra den.

I starten af niveauet får du at vide, hvilke tabeller, du skal regne ud fra. For eksempel, hvis tallet på kassen er 10 og 2-tabellen er angivet, så skal du hoppe på kassen 5 gange, før den går i stykker.

Efterhånden som du kommer videre gennem banerne, bliver tallene på kasserne højere, og tabellerne bliver sværere. På den måde kan du øve dig på alle tabellerne her i spillet. Hver bane er en unik kombination af platforme, kasser og opgaver, du skal løse. Inden du begynder at hoppe, skal du tænke på en taktisk rute. Dette gør, at du ikke ryger ind i problemer senere i banen, fordi du ikke kan vende om.

Spillet har 35 baner og gennemgår gangetabellerne fra 1 til 10.


pin it