1 minuttest

Reklame:

Du har et minut

I 1 minuttesten får du ét minut til at svare på så mange spørgsmål du kan. Det er et kapløb mod uret. Denne øvelse er ideel til at forbedre din viden om tabellerne. Først skal du vælge de tabeller som du vil øve dig i. Det er muligt at vælge en eller flere tabeller. Jo flere tabeller, du vælger, jo større er udfordringen.
Hvis du har valgt tabellerne, skal du trykke på start og 60 sekundersnedtællingen starter. Der er et regnestykke og 12 svar. Tryk på det rigtige svar, og det næste regnestykke vil blive vist. Hvis du trykker på det forkerte svar, bliver spørgsmålet på skærmen indtil du trykker på det rigtige svar.
Efter 10 rigtige svar fornys de 12 blokke med svar. Hvis svaret er rigtigt, lyser det grønne lys, og hvis svaret er forkert, lyser det røde lys. Målet med dette spil er at besvare så mange spørgsmål som muligt på så få forsøg som muligt. For hvert rigtigt svar får du 10 point.
Minuttesten er et godt supplement til hastighedsprøven. Hastighedsprøven er den mest populære øvelse på Gangetabeller.dk.

Underholdningsfaktor

Eleverne synes ofte, at denne øvelse er sjov. Det er fordi øvelsen handler om hastighed, og du skal finde svarene. Du kan hurtigt svare på regnestykkerne, der er ingen afbrydelser, og du skal ikke indtaste noget.

Dette spil passer ekstremt godt til tablets og bærbare computere. Vi ser også selv højere scores opnået på tablets og mobiler end på computere.

pin it