100 sekunder

Reklame:

Hvor mange spørgsmål kan du besvare i løbet af 100 sekunder?

Dette er en seriøs test, der viser din forståelse af multiplikationstabellerne og er en fantastisk måde at øve automatisering af regneregler på. Automatisering er en vigtig evne i udviklingen af en persons matematiske færdigheder.

Som navnet antyder får du 100 sekunder til at besvare så mange spørgsmål som muligt. Spørgsmålene er nemme at besvare til at starte med og bliver sværere, når dine svar er rigtige. Jo flere spørgsmål du besvarer korrekt, jo flere stjerner får du. Hvis du opretter en gratis konto, bliver dine stjerner og highscores gemt i trofæeskabet og vil blive medtaget på highscore-listen.

Denne matematiktest blev udviklet for at støtte folkeskoleelever i at lære matematik. Disse øvelser kan udføres i skolen eller derhjemme. Kan du slå din lærers highscore? Prøv udfordringen.

Multiplikationstabeller er vigtige for den generelle talforståelse. For optimale resultater bør du øve dig regelmæssigt, f.eks. 15 minutter af gangen. Du vil forbedre og opbygge selvtillid gennem gentagelse.

Du kan holde styr på dine resultater og fremgang takket være highscores. Du vil opdage, at regelmæssig øvelse forbereder dette. Highscores kan ses i kategorierne: personlig rekord, bedste highscore per dag, bedste highscore per uge og bedste highscore nogensinde. Highscores gemmes kun, når du har oprettet en profil. Det er gratis at lave en konto.

Du får det næste spørgsmål ligeså snart du svarer rigtigt. Hvis du svarer forkert, får du 1 chance til at prøve igen. Hvis det ikke går godt, vises det rigtige svar, før det næste spørgsmål kommer frem. At lave fejl er ikke et problem, så længe du lærer af dem. Når du ser det rigtige svar, skal du kigge godt på det og prøve at huske det. På denne måde vil du kunne svare rigtigt, næste gang du får spørgsmålet.

pin it